divendres, 30 de juny de 2017

Bon estiu!!

Les tutores i especialistes de 2n us volem desitjar molt bon estiu!!!
Una forta abraçada!!!

L’ESTIU!!!

Resultado de imagen de sunny
Desitgem que aquest estiu us ho passeu molt bé, que visqueu aventures, que mengeu molts gelats i que us banyeu amb aigües dolces i salades,... però també us volem recomenar que:
-          Llegiu molt!! A les biblioteques públiques podeu anar a buscar contes amb dibuixos molt bonics, històries apassionants,contes curts, llibres llargs,...


-          Escriviu cada dia!!
Només cal una mica: ,.. els temes poden ser molts: podeu fer un petit diari, copiar una recepta de cuina que us agradi molt, fer llistes de noms preferits, escriure un diàleg per representar amb la família, cartes per amics imaginàris, paraules en anglès,... demaneu als pares que us deixin l’ordinador i escriviu amb el “word”.

 Serà important que no us oblideu de les majúscules! Ni de les paraules que hem anat veient durant el curs: hi ha, hi havia, vaig, aquests, que, amb, molt, jugar,ahir, els dies de la setmana, els verbs en passat acabats en -ava.. i utilitzar signes de puntuació!!


Si hi afegiu un dibuix, collage, decoració,.. a l’escrit segur que us quedarà encara millor!

-          I compteu!! Sumeu, resteu, repartiu (dividiu) i multipliqueu!! Intenteu aprendre el màxim de taules de multiplicar que pogueu de memòria! Així començareu 3r. curs més relaxats i relaxades!


Algunes webs recomenades:

Una abraçada ben gran,


Maria del Mar, Yolanda i Laura                                                     MOLT BON ESTIU!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada