dimarts, 24 de maig de 2016

Excursió al Mas dels Còdols!

Avui hem anat d'excursió a un mas situat entre la Masó i  Vallmoll, al baixar de l'autobús ens han rebut dos Jordis, la Jordana i l'Amat, i ens han fet obrir bé els ulls per descobrir el paisatge: els animals que hi viuen (guineus, conills, esquirols,..) els arbres (garrofer, ametller, pi, avellaner, olivera,..) els camps de conreu d'ordi i molts tipus de flors (la corretjola de serp, l'escavinosa, el cap d'all, el card, la rosella,..)
Quan hem arribat al Mas hem esmorzat i hem començat amb els tallers: en un ens han ensenyat a reconeixer ocells pel seu cant i el seu aspecte (pardal, xut, puput, pinsà, merla, pit-roig, abellerol, cuereta blanca, estornell, oreneta, tord, perdiu,..).


En un altre taller hem tocat les plantes aromàtiques, ens han explicat les seves utilitats i ens hem fet una bosseta aromàtica!


Al tercer taller hem anat a l'hort, hem vist carxoferes, faveres, tomaqueres, pebroteres,.. i hem agafat una fulla de bleda per donar als animals de corral (oques xineses, galls, conills,..) i finalment em plantat el nostre enciamet!!
Hem dinat i finalment hem escoltat un conte i cantat moltes cançons! I hem acabat veient com l'Amat feia equilibris cada vegada més difícils!! (No us podeu perdre els vídeos que estan a la carpeta de fotos).  Hem passat un molt bon dia, hem après moltes coses i els nens i nenes han estat molt macos!!Podeu veure més fotos i vídeos a la carpeta de fotos compartida clicant aquí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada